Menu

Een website die volledig
past bij je bedrijf en
goed gevonden wordt.
Haagen Internet!

over ons
 

Wat doen wij eigenlijk allemaal?

Hieronder staat in het kort wat wij doen. Graag vertellen wij jou waarom wij al ruim 10 jaar enthousiast zijn over websites, webshops en apps. 

Wij kunnen bij je langskomen, maar uiteraard ben je ook welkom op ons kantoor in de bosrijke omgeving van Ermelo. Wij serveren je een heerlijk kopje koffie of thee. Zo maken wij graag ontspannen kennis met je.

Wil jij ook lekkere koffie of thee en ben je benieuwd wat Haagen Internet voor je kan doen? Neem dan vandaag nog contact op.

- bekijk onze privacy verklaring

 

Adres
Haagen Internet
Frederik Hendriklaan 38
3851 XB Ermelo

Telefoon
0341 801 992

Email
info@haageninternet.nl

Website ontwerp en realisatie

Je website wordt gelanceerd. Iedereen is vol lof over "hoe het er uit ziet". Niemand ziet dat jij avonden bezig bent geweest met het uitzoeken van de juiste afbeeldingen en de teksten nóg een keer hebt gewijzigd.

Toch telt het allemaal wel. Je website is pas écht goed als alles klopt. Wij denken graag met je mee. We zijn niet bureaucratisch en niet te beroerd om wat harder voor je te lopen. Samen met jou, stippelen we een traject uit, waarin we na een paar weken je website kunnen lanceren.

Dan kan iedereen zeggen hoe "mooi het er uit ziet"

Webshop ontwikkeling

Omzetcijfers, verkoopaantallen, productinkoop. Er gaat van alles door je heen als je een webshop begint. Je wil je dan vooral geen zorgen maken over de ontwikkeling van de webshop.

Wij weten wat jij wil. Namelijk: producten kunnen toevoegen aan de webshop. Die moeten vervolgens goed gevonden worden én vervolgens gekocht en betaald worden.

De rest is onze zorg. Drop-shipment, betaalproviders, SSL-certificaten, TNT-express of toch DHL? Wij kunnen je adviseren over het beste voor jouw webshop.

Apps

Zomaar een opsomming van wat "nieuwe mogelijkheden". Wij gaan niet hip doen door dit maar door je maag te splitsen. Nee, het zijn mogelijkheden die kúnnen. Nooit moéten.

Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk-oplossingen bedenken voor communicatiesystemen. Zo kan een app communiceren met een website, maar ook met bijvoorbeeld een deurbel, camera of kluis...

Hosted diensten

Hosted diensten is het "in de lucht houden" van je website en e-mail op je domeinnaam.

Van je domeinregistratie tot cloud-oplossingen voor je e-mail; dit doen wij allemaal. We zijn goed bereikbaar, dus met vragen of ondersteuning helpen we je snel. En ja, we hebben onze servers in eigen beheer. We zijn een beetje vak-idioten.

Zekerheidje: onze webservers worden iedere nacht geback-upt. Mocht er dus iets gebeuren? Dan hebben wij in ieder geval altijd een recente back-up.

“Webdesign voor zakelijk én particuliere website”.

Van de Bunt Isolatie

“Uitgebreide responsive website Groot Jebbink”.

Groot Jebbink

“Automatisch koppelen van vacatures op een nieuwe responsive website”.

Kei Uitzendbureau

meer van ons werk